Computer reparatie op uw werk of aan huis

7 dagen per week / 13 uur per dag

Of het nu gaat om de zakelijke of de particuliere markt: een storing aan computerapparatuur of netwerk komt altijd ongelegen. CWA heeft daarom een storingsdienst in het leven geroepen voor nood reparaties aan hard- en software, met een reactiesnelheid die keer op keer ongeëvenaard blijkt in de binnenstad. Zo is Computer Wacht Amsterdam maandag t/m zondag van 9 uur ’s morgens tot 10 uur ’s avonds bereikbaar voor het oplossen van uw acute storingen.

Ook in geval van spoed.

Bel nu voor een afspraak 06-51565115

Snelheid en betrouwbaarheid. Dat zijn de twee kernbegrippen waar Computer Wacht Amsterdam zich mee wil onderscheiden. De 24 jaar ervaring die Computer Wacht Amsterdam heeft opgebouwd staat garant voor kennis en ervaring. Daardoor zijn de verwachtingen van veel klanten vaak erg hoog gespannen. En wij durven de uitdaging aan. Zo is Computer Wacht Amsterdam onderworpen aan een anonieme reparatie test van het magazine Computer Idee. Wij zijn er trots op dat wij onze naam wederom hoog hebben kunnen houden en de anonieme mystery guest als snelste in de regio adequaat hebben kunnen helpen.

Wij zijn inzetbaar voor onder andere:

  • Reparaties aan hardware en software
  • Installatie en upgrade van hardware en software
  • Aanleg van bedrijfs netwerken of thuis netwerken
  • Thuiswerkplekken
  • Systeem en databeheer
  • Aanvraag, aanleg en/of installatie van internet en e-mail
  • Advies, levering en installatie van computers en randapparatuur op maat

Algemene Voorwaarden voor particulieren

Particulieren

Particuliere computergebruikers hebben regelmatig te maken met technische problemen en vraagstukken waar alleen grote professionele computerbedrijven een antwoord op hebben. Vaak zijn dit soort bedrijven echter niet ingericht op kleinschalige dienstverlening. Ook de kosten van dit soort zakelijke dienstverlening zijn in de regel te hoog voor particulieren.

Om ook de particuliere computergebruiker van dienst te kunnen zijn, heeft CWA een speciale afdeling opgezet. Particuliere klanten kunnen op deze manier tegen aangepaste voorwaarden en bijbehorend tarief gebruik maken van de professionele kennis van ons bedrijf.

Wij bieden computer hulp aan huis in Amsterdam Centrum en daarbuiten in overleg.