Wie zijn wij

Computer Wacht Amsterdam (CWA) heeft binnen een aantal jaren in Amsterdam een toonaangevende plek verworven op het gebied van snelle en vakkundige service aan computersystemen en netwerken op locatie.

Door de samenwerking binnen een netwerk van professionals in de informatie en communicatie technologie kan CWA borg staan voor kwaliteit in oplossingen voor een breed spectrum aan klanten. Alles op het gebied van enkele computersystemen, maar ook van onder andere systeem- en netwerkbeheer, online services zoals thuiswerkplekken of andere internetdiensten valt onder het werkterrein van CWA. Of het daarbij gaat om het oplossen van een technisch of softwarematig probleem of het geven van advies op maat, CWA staat garant voor een persoonlijke en betrouwbare benadering.

De Computer Wacht Amsterdam heeft in haar vaste klantenkring veel kleine zelfstandigen, maar ook veeleisende particulieren en netwerkgebruikers uit het Midden- en Kleinbedrijf.

Ook voor grotere opdrachten, zoals migratie of implementatieprojecten heeft Computer Wacht Amsterdam ruimschoots de ervaring en expertise in huis.